Rechtdoorzee en duidelijk

Twee nachten doorgebracht in een prachtige B&B voor coaching. Dit is goed bevallen, afwisselend programma. Rechtdoorzee en duidelijk. Goede tips en handvatten meegekregen om toe te passen en een dosis positieve energie Ook heerlijk ontbeten en goed verzorgde lunches.

Ulrike, bedankt voor de coachingsessies!

Het zal heus nog wel een keer minder gaan maar met de handvatten die ik heb gekregen kan ik er een stuk beter mee omgaan.

Wat een jaar hebben we achter de rug. Veel gebeurt en veel gedaan. Mooie dingen en natuurlijk het verlies van mijn baan en corona.
Dat zorgde ervoor dat ik in een enorme dip kwam en erg wantrouwend werd. Ik zag letterlijk spoken en voelde me echt slecht.
Maar daar was jij. Je leerde me echt dat ik mezelf dingen ging afvragen. Is het echt zo wat je denkt of is het iets wat je denkt maar niet waar is? Je leerde me relativeren. Ik heb eindelijk afscheid genomen van mijn jeugd. Het vader issue. We reden met de auto door het weiland en letterlijk waaiden de woorden en zorgen weg. Wat een heerlijk bevrijdend gevoel.
Het zal heus nog wel een keer minder gaan maar met de handvatten die ik heb gekregen kan ik er een stuk beter mee omgaan. Het is ook fijn om te weten hoe anderen tegen me aankijken. Het sterkt…en het doet goed.

Lieve Ulrike, bedankt voor je wijze woorden en lessen. Heel veel kunnen hier van leren en wat aan hebben. Het maakt het leven een stuk fijner en aangenamer.

Mooi resultaat!

Mooi resultaat!

Ander inzicht dankzij Ulrike (en mijn bereidheid tot zelfreflectie) maar hetzelfde duidelijke, onwrikbare doel: ook aan deze ex-relatie een mooie vriendschap overhouden. Maar dan wél anders.

Ik beveel Ulrike van harte aan als coach!

 

 

 

Steunend, betrokken, passend maar ook kritisch

Je woorden heb ik ervaren als steunend, betrokken, passend maar ook kritisch.
Je wist mijn ‘vragen/problemen/wensen’ te accepteren en door middel van kritische (maar betrokken) vragen te stellen leerde ik ook kritisch te kijken naar mijn eigen wensen en mogelijkheden.
Ik blijf me iedere keer verbazen hoe waar jouw woorden zijn.
Jouw inzicht is zo prima en naar mijn idee erg verfijnd.
Ik ben je enorm dankbaar dat je een groot aandeel hebt gehad in het hele proces…
Ik kan het niet precies uitdrukken in woorden, maar mijn dank is echt heel erg groot.

Een andere kijk op de situatie

Ulrike, bedankt voor het aandeel dat je hebt gehad in mijn verwerkingsproces.
Omdat ik moeite heb mij te uitten bij anderen over mijn problemen, vond ik coaching via de mail erg prettig.
Door jouw coaching kreeg ik een andere kijk op de situatie, waardoor ik er nu veel positiever tegen aan kijk.

De vinger op de juiste plek

Toevallig ben ik zo in life-coaching gerold en bij Ulrike terechtgekomen “om maar eens te kijken”. Dit op een moment in mijn leven dat alles wat stuurloos voelde en ik “rond dobberde” en me ongelukkig voelde. Het fijne was dat je de vinger op de juiste plek wist te leggen vanaf het begin, maar het mij zelf liet zien en doen. Het fijne en ongedwongen contact maakt het voor mij persoonlijk, heel erg positief en vertrouwd.
In korte tijd heb ik mijn schepen achter mij verbrand en kijk ik weer helemaal vooruit en voel ik me weer iemand om trots op te zijn. Ik krijg hier extra energie van en de motivatie om dingen vast te houden, door te zetten en zelfs te verbeteren.
Hoe je mij op weg heb geholpen, de toekomst weer in te gaan, mijn problemen in te zien en te tackelen en mezelf terug te vinden is niet zo makkelijk uit te drukken, maar ben je hier super dankbaar voor!
Hoe ik het vooral heb ervaren is dat ik het niet alleen aan jou, maar ook aan mezelf te danken heb. Het idee dat je een steun en hulp hebt, maar het wel zelf doet!

Coaching gaf me het duwtje in de rug

Ik heb de lifecoaching als zinvol ervaren. Door naar mezelf en mijn leven te kijken kwam ik erachter dat het traject dat ik voor ogen had voor mij op dit moment niet werkt.
Ik weet nu wat ik wil/moet veranderen en coaching gaf me het duwtje in de rug om daadwerkelijk die stappen te ondernemen.
Je staat er gewoon even bij stil, wat je anders niet zou doen.
Dank je wel voor je coaching en je tijd!

Ulrike heeft mij weer op de rit geholpen

Al een tijdje zat ik niet goed in mijn vel.
Ik had problemen met mensen in de relationele sfeer.
Ulrike heeft mij weer op de rit geholpen door naar mijn verhaal te luisteren en handvatten aan te rijken.
Na een aantal gesprekken ging ik problemen niet meer uit de weg maar zocht naar oplossingen of pakte het direct aan.

Reëel

Ik kom altijd heel opgewekt terug van een bezoek aan Ulrike.
Krijg positieve energie van haar.
Buiten dat ik haar heel reëel vind, kan ze goed relativeren en dingen met humor bezien.