De vinger op de juiste plek

Toevallig ben ik zo in life-coaching gerold en bij Ulrike terechtgekomen “om maar eens te kijken”. Dit op een moment in mijn leven dat alles wat stuurloos voelde en ik “rond dobberde” en me ongelukkig voelde. Het fijne was dat je de vinger op de juiste plek wist te leggen vanaf het begin, maar het mij zelf liet zien en doen. Het fijne en ongedwongen contact maakt het voor mij persoonlijk, heel erg positief en vertrouwd.
In korte tijd heb ik mijn schepen achter mij verbrand en kijk ik weer helemaal vooruit en voel ik me weer iemand om trots op te zijn. Ik krijg hier extra energie van en de motivatie om dingen vast te houden, door te zetten en zelfs te verbeteren.
Hoe je mij op weg heb geholpen, de toekomst weer in te gaan, mijn problemen in te zien en te tackelen en mezelf terug te vinden is niet zo makkelijk uit te drukken, maar ben je hier super dankbaar voor!
Hoe ik het vooral heb ervaren is dat ik het niet alleen aan jou, maar ook aan mezelf te danken heb. Het idee dat je een steun en hulp hebt, maar het wel zelf doet!

Geplaatst in .