Oktober, tijd om te stoppen!

Oktober… het einde van het jaar komt er aan, de herfst is begonnen.
Kijk nu eens terug op de afgelopen 9 maanden van 2022. Was je gelukkig? Heb je veranderingen doorgevoerd in 2022 ten opzichte van je dierbare die verslaafd is?
Of heb je nog steeds hoop dat alles vanzelf goed komt? Dat jij niet hoeft te veranderen, alleen degene die verslaafd is?
Sta dan eens stil bij je eigen gedrag. Kan het zijn dat je mede door jouw gedrag de verslaving in stand houdt? Probeer je je dierbare nog steeds uit situaties te redden? Cijfer je jezelf weg voor de ander?
Slik je nog maar een keer als je uitgescholden wordt? Hou je nog steeds alle ballen hoog in je eentje?
Tijd om hiermee te stoppen! Oktober is de maand van Stoptober, dé maand om te stoppen met roken.
Ik wil je uitdagen om oktober ’22 te stoppen met het slachtoffer zijn van de situatie waar je in zit. Kijk eens diep in je hart, naar wat je wensen zijn. Vraag je af of je zo nog wel door wil gaan. Zet jezelf in Oktober op nummer 1! Wil je hier hulp bij? Boek je in oktober een intakegesprek van 90 minuten, dan betaal je i.p.v. €55,00 slechts €47,50. Dit gesprek verplicht je verder tot niets, maar geeft je de gelegenheid jouw kant van het verhaal met mij te delen. Je krijgt handvatten aangereikt en de kans om de eerste stap te zetten in herstel . Want dit is niet alleen weggelegd voor verslaafden, ook voor hun naasten!

Geplaatst in Geen categorie.